KUNST DOESBURG: ZENZ-ART

Vanuit Zenz Kunst Doesburg ontvangt Marion je in haar atelier en laat ze je beleven wat kunst met je kan doen. Door te luisteren naar jouw verhaal, in te voelen wie je bent of was weet ze kunst te maken die jouw herinnering in beeld vat. Kunst die laat zien wie jij bent. Je laat herinneren wat was en is.

Meer weten over Marion’s kunst?
Maak een afspraak, ze vertelt je graag meer over hoe ze te werk gaat. Je kunt ook een kijkje komen nemen in haar atelier (tevens winkel) aan de Markt in Doesburg. Daar staan een aantal van haar kunstwerken tentoongesteld.

Op gezette tijden exposeert Marion in lokale galeries. Volg onze facebookpagina om te zien waar Marion op dit moment exposeert.

Kunst op maat

Is er een speciale gebeurtenis die je graag vastgelegd had in een onuitwisbare, verbeeldende herinnering? Wil je een moment in jouw leven vastleggen in een beeld dat je voor altijd met je meeneemt, bij je thuis hebt? Of ben je op zoek naar een beeltenis van iemand die je dierbaar is? Ga het gesprek dan eens met Marion aan. Vertel je verhaal en geef haar de kans om jouw verhaal om te zetten naar een aansprekend beeld.
Liever zelf aan de slag? Meld je dan aan voor een van de zenz kunstworkshops